Toiduhügieenikoolitus

Eterna Koolituskeskus OÜ on Töötukassa koolituskaardi koostööpartner. Tutvu koolituskaardiga siin.

Kursuse kohta

Toiduhügieeni koolitusel saavad spetsialistid, kes tegelevad ettevõtetes, organisatsioonides ja muudes asutustes toitlustamise korraldamisega, vajalikke teadmisi ja oskusi toiduainete nõuetekohase ja ohutu käitlemise kohta.

Koolituse eesmärk

  • Parandada spetsialistide teadmisi ja oskusi toiduhügieeni vallas.
  • Tagada ohutu ja kvaliteetne toitlustus ettevõtetes ja asutustes.
  • Õppida toiduainete õiget säilitamist, töötlemist ja valmistamist.
  • Saada isikliku hügieeni ja kahjuritõrje oskused.

Kellele see koolitus kasulik on?

  • Töötajatele, kes puutuvad kokku toiduainetega:

müüjad, kokad, abikokad, lasteaiaõpetajate abid, meditsiiniõed ja teised.

  • Kõigile, kes tunnevad huvi tervislike toitumisharjumuste vastu: lapsevanemad, koduperenaised...

Õppekava

  • Õppekavaga saad tutvuda siin.
  • Koolituse sisu on siin.
  • Koolituse maht: 4 akadeemilist tundi.

Koolitaja

Natalja Metelitsa

Pärast koolituse läbimist

  • Omandad teadmised toidu keemilise ja mikrobioloogilise koostise kohta:
  • toiduainete toiteväärtus;
  • toidu kvaliteeti mõjutavad tegurid;
  • toiduainete mikrobioloogiline riknemine;
  • orienteerud toiduainete käitlemise valdkonna õigusaktides:
  • toiduhügieeni käsitlevad seadused ja eeskirjad;
  • toidu ohutusele ja kvaliteedile esitatavad nõuded;
  • oskad toiduaineid nõuetekohaselt säilitada ja töödelda:
  • toiduainete säilitamistingimused;
  • toodete kõlblikkusajad;
  • toidu valmistamise reeglid;
  • oskad tagada ja järgida isiklikku hügieeni ja kahjuritõrjet:
    • toiduainetööstuse töötajate isiklik hügieen;
  • kaitsemeetmed näriliste ja putukate vastu.

Täienda oma teadmisi toiduhügieeni valdkonnas ning taga toidu ohutus ja kvaliteet oma ettevõttes!

Kas on küsimusi? Võta meiega ühendust: +372 5819 0798 | koolitus@eterna.ee

Ajakava