Toiduhügieenikoolitus

Umbes Kursus

Toiduhügieeni koolitusel saavad spetsialistid, kes tegelevad ettevõtetes, organisatsioonides ja muudes asutustes toitlustamise korraldamisega, vajalikke teadmisi ja oskusi toiduainete nõuetekohase ja ohutu käitlemise kohta.

Koolituse eesmärk

  • Parandada spetsialistide teadmisi ja oskusi toiduhügieeni vallas.
  • Tagada ohutu ja kvaliteetne toitlustus ettevõtetes ja asutustes.
  • Õppida toiduainete õiget säilitamist, töötlemist ja valmistamist.
  • Saada isikliku hügieeni ja kahjuritõrje oskused.

Kellele see koolitus kasulik on?

  • Töötajatele, kes puutuvad kokku toiduainetega:

müüjad, kokad, abikokad, lasteaiaõpetajate abid, meditsiiniõed ja teised.

  • Kõigile, kes tunnevad huvi tervislike toitumisharjumuste vastu: lapsevanemad, koduperenaised...

Õppekava

  • Õppekavaga saad tutvuda siin.
  • Koolituse sisu on siin.
  • Koolituse maht: 4 akadeemilist tundi.

Koolitaja

Natalja Metelitsa

Pärast koolituse läbimist

  • Omandad teadmised toidu keemilise ja mikrobioloogilise koostise kohta:
  • toiduainete toiteväärtus;
  • toidu kvaliteeti mõjutavad tegurid;
  • toiduainete mikrobioloogiline riknemine;
  • orienteerud toiduainete käitlemise valdkonna õigusaktides:
  • toiduhügieeni käsitlevad seadused ja eeskirjad;
  • toidu ohutusele ja kvaliteedile esitatavad nõuded;
  • oskad toiduaineid nõuetekohaselt säilitada ja töödelda:
  • toiduainete säilitamistingimused;
  • toodete kõlblikkusajad;
  • toidu valmistamise reeglid;
  • oskad tagada ja järgida isiklikku hügieeni ja kahjuritõrjet:
    • toiduainetööstuse töötajate isiklik hügieen;
  • kaitsemeetmed näriliste ja putukate vastu.

Täienda oma teadmisi toiduhügieeni valdkonnas ning taga toidu ohutus ja kvaliteet oma ettevõttes!

Toiduhügieeni kursus toimub internetis, tunni aeg on 16:00-19:30.

Kas on küsimusi? Võta meiega ühendust: +372 5819 0798 | koolitus@eterna.ee

Ajakava